Katılımlarımız

İzmir Google Developer Groups DevFest 2015 Etkinliğine Katıldık

0 95

Bu yıl bir ayağı İzmir Ege Üniversitesinde düzenlenen GDG DevFest 2015 etkinliğine yaklaşık 50 kişiyle katılımımızı sağladık. 8 konuşmacı katılımı ile 8,5 saat  süren workshoplar ve sunumlar halinde devam eden etkinlikte Google teknolojileri hakkında bilgi verildi. Okulumuz Yazılım Mühendisliği öğrencileri tarafından ilgiyle karşılanan bu etkinlikte öğrencilerimiz  mevcut ve gelecek teknolojiler ile ilgili detaylı bilgilerden haberdar oldular.

• Çin'in telefon kralı Vivo oldu, Apple beklediğini bulamadı
    Çin akıllı telefon pazarı büyürken, iPhone'un pazar payı sürpriz şekilde geriledi. Çin'in telefon kralı ise, yerli marka Vivo oldu.
  • TP-Link Tapo C212 İnceleme
    Tapo C212, hareket algılama ve hareket takibi gibi akıllı özelliklerin yanı sıra daha pek çok güzel özelliği uygun bir fiyat etiketiyle sunuyor. Peki Tapo C212, sadece kağıt üzerinde mi iyi duruyor yoksa vadettiklerini yerine getirebiliyor mu? Cevaplıyoruz!
  • Çin ve Rusya tehdidi, ABD Uzay Kuvvetleri'nin gözünü korkutuyor
    ABD Uzay Kuvvetleri komutanı, Çin ve Rusya gibi önemli rakiplerine yenilmek üzere olduklarını söyledi ve ticari uzay şirketlerinden yardım istedi.
  • Ebeveynlere Özel Çocuk Saatini İnceledik
    Eğer çocuğuEğer çocuğunuzunnuzun akıllı telefon kullanmaya henüz hazır olmadığını düşünüyorsanız, TCL'in yeni akıllı saati tam aradığınız şey olabilir. MoveTime MT46 sayesinde çocuğunuzla hem iletişim kurabilir hem de güvenliğini sağlayabilirsiniz. İşte tüm detaylarıyla TCL MoveTime MT46 incelemesi!
  • Dünyanın en yeşil tarayıcısı: Chrome'a çok farklı bir rakip geldi
    Ecosia, çevre dostu kitlelere özel tasarladığı yeni web tarayıcısını duyurdu. Tarayıcının kullanılması biyoçeşitliliğin yoğun olduğu noktalara ağaç dikilmesini sağlayacak ve kullanıcıların internette gezindiği her gün için belli miktarda elektrik üretilecek.