Etkinlik

Yazılım Teknolojileri Semineri: Tagem Tablet Teknolojileri

0 134

Tagem Tablet Teknolojiler A.Ş yönetim kurulunda bulunan İbrahim Özkasap okulumuzda seminer verdi. 100 yazılım, 3 mekatronik öğrencisinin katıldığı bu etkinlikte mühendislik disiplini hakkında yeni bilgiler edindik. Değerli dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev de katılımıyla bizleri yalnız bırakmadı. Öğrenci Konseyi Başkanımız Yakup Ad ve Yazılım Kulübü Başkanımız Okan Yıldız’ın İbrahim Özkasap’a plaketini vermesiyle etkinliğimizi sonlandırdık.

RSS Teknoloji Haberleri

• Spotify'dan sürpriz yenilik
    Spotify, sizinle benzer dinleme alışkanlıklarına sahip olan ünlüleri bulmanızı sağlayan yeni işlevi Listen Alike'ı kullanıma sundu.
  • Türkiye de yarışmaya katıldı
    Türkiye, Project Cars 2 ile dünyanın dört bir yanındaki yarış ve oyun tutkunlarını bir araya getirecek Logitech McLaren G Challenge 2020'de yerini alıyor.
  • Türk şirketlere ilginin nedeni ne?
    Peş peşe büyük satın almalar gözleri Türkiye'deki oyun sektörüne çevirdi. Peki, Türkiye'deki oyun şirketleri neden yabancı yatırımcının gözdesi haline geldi? İşte yorumlar, sektörün son durumu ve Zynga Yayın Müdürü'nün 'Neden Türkiye'deki şirketler' sorusuna verdiği yanıt...
  • TikTok'tan "kaldırma rekoru"
    TikTok, Koronavirüs salgınının da desteğiyle muazzam büyümesine devam ederken, platformdan kaldırılan video sayısı da şaşırtıcı boyutlara ulaşmış durumda.
  • 26 Eylül: Türkiye Korona verileri
    Ülkemizde tespit edilen güncel COVID-19 vakalarının ve Koronavrüs kaynaklı can kayıplarının sayıları açıklandı. Geride kalan son 24 saatte 102.009 test yapıldı ve bu testlerin sonucunda 1.511 yeni tanı konuldu. Yine son 24 saat içerisinde hayatını kaybedenlerin sayısı 71 oldu. Böylece, Türkiye'de belirlenen toplam vaka sayısı 312.966'ya, toplam can kaybı sayısı ise 7.929'a ulaştı.